Tidsbestilling

Her kan du booke en tid. 

Vi kører over hele landet, men vi prøver at samle kunderne i områder for at begrænse kørslen. Udgiften til kørsel deles ud på alle kunder på turen.

Vi prøver så vidt mulig at tage hensyn til dit ønske om tid og dag, men af praktiske grunde er det desværre ikke muligt at opfylde alle ønsker i forhold til valg af tidspunkt.

Når vi har modtaget din henvendelse om at booke tid, så tager vi kontakt til dig, så vi kan få booket dig ind på næste tur til dit område.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder vores priser her: PRISER


  Sadeltilpasning / sadelprøvningSadeltjekBidtilpasning  MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagAlle dage

  Afregning:

  Konsultation, kørsel, sadelændringer og køb af bid/udstyr afregner vi i stalden under besøget – enten kontant, pr kort eller på MobilePay. Betaling noteres på journal og faktura/kvittering fremsendes på mail.

  Sadler og sadelændringer betales ved levering/afhentning.

  Bid købt under konsultation kan returneres inden 10 dage, hvis de ikke fungerer optimalt. Du får da købesummen retur minus 10% i leje/rengøringsgebyr. 

  Evt. returnering af varer kan ske ved at aflevere varen til os eller sende til:

  A Bit More, Skovboulevarden 29, Stevnstrup. 8870 Langå.

  Observer venligst, at vi ikke  modtager pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker som er sendt til anden pakkeshop end SuperBrugsen Stevnstrup.

  Når returen er godkendt,  refunderes købsprisen minus evt gebyr for rengøring til din bankkonto indenfor 1 uge. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.